Brunstad – Nå i Sandefjord

Siden midten av 1950-tallet har de fleste av dagens medlemmer tilknyttet BCC Sandefjord tilbrakt sine sommerferier på Brunstad i Stokke. At dette feriestedet fra og med 01.01.2017 ble innlemmet i Sandefjord kommune som følge av den store kommunesammenslåingen, gjør oss ekstra stolte. Utviklingen fra teltliv til campingvogner, hytter og nå fine leiligheter, avspeiler nok noe av viktigheten stedet har for mange mennesker over hele verden.

Mange av de voksne medlemmene i lokalmenigheten i Sandefjord, kan se tilbake på lykkelige, bekymringsløse barne- og undomsdager med solfylte sommerferier i strandkanten på Brunstad. Mer enn de fleste andre lokalmenigheter i Norge har nok vår lokalmenighet med sin nærhet til Brunstad kunne nyte godt av denne sommerperlen, med krabbefiske, båtliv og bading fra morgen til kveld i trygge omgivelser.

Brunstad har utvilsomt vært en stor inspirasjon og berikelse på mange plan for alle aldersgrupper, åndelig så vel som praktisk og samfunnsmessig.

Vi er også spente på hvilke muligheter som kan åpne seg i tilknytning til idrettsanlegget som er under oppføring på Brunstad.